CSM Târgu Jiu a încheiat sezonul regulat pe locul 7 în Grupa A

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea din ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Într-un meci care a contat pentru etapa a 18-a, SCM Timișoara s-a impus cu scorul de 96-82 în fața formației gorjene iar pe sferturi scorul a fost 24-19, 29-26, 17-19, 26-18. 

CSM Târgu Jiu a început partida cu următorul ”5”: Dimitrius Underwood, Cameron Oluyitan, Arsenije Vuckovic, Noam Weinberg și Andrei Bărăgan. 

Antrenorul Kresimir Basic a pus înfrângerea de la Timișoara pe seama unor greșeli, care au survenit în sfertul 4, și care au dus la diferența de pe tabelă. ”Câteva greșeli ne-au costat acest meci. Ne-am pierdut concentrarea 3-4 minute, iar o echipă cu experiența Timișoarei nu te iartă”, a declarat la finalul meciului, antrenorul Kresimir Basic.

Cel mai bun jucător al grupării gorjene a fost Dimitrius Underwood, cu 24 de puncte, 8 recuperări și 10 pase decisve. A fost urmat de Arsenije Vuckovic, cu 22 de puncte și 8 rerecuperări. Jalen Dupree a terminat meciul cu 12 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Ethan Wright a terminat meciul cu 8 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Cameron Oluyitan a terminat tot cu 8 puncte, dar și cu o recuperare. Camil Berculescu a încheiat meciul cu 2 puncte și 3 recuperări. Noam Weinberg a terminat meciul tot 2 puncte, dar și cu 3 recuperări. Adrian Vaida a reușit 2 puncte și o recuperare. Revenit pe parchet după o accidentare, Octavian Popa Calotă a terminat cu 2 puncte și o recuperare, conform statisticilor prezentate de site-ul oficial. 

În urma acestui rezultat, CSM Târgu Jiu a terminat prima parte a campionatului pe locul 7 în Grupa A. 

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 24p, Alexandru Berca, Noam Weinberg 2p, Octavian Popa Calotă 2p, Ethan Wright 8p, Robert Paliciuc, Camil Berculescu 2p, Cameron Oluytan 8p, Jalen Dupree 12p, Adrian Vaida 2p, Arsenije Vuckovic 22p. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma (preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Vizualizări: 284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: