Universitatea Craiova şi-a prezentat într-un mod inedit achiziţiile iernii

În week-end-ul în care se reia campionatul, Universitatea Craiova şi-a prezentat, într-un centru comercial din Bănie, cele trei achiziţii ale iernii. Este vorba de Anzor Mekvabishvili de la Dinamo Tbilisi, Pyry Soiri de la HJK Helsinki şi Denil Maldonado de la FC Montagua.

Anzor Mekvabishvili este un internațional georgian în vârstă de 22 de ani şi a semnat un contract pe 4 ani și jumătate cu Universitatea Craiova, unde va îmbrăca tricoul cu numărul 5. De două ori campion al Georgiei cu Dinamo Tbilisi, noul  fotbalist al oltenilor are și 13 partide în naționala mare.

Anzor s-a remarcat la Turneul Final Under-21 din 2023, când Naționala Georgiei, cu el căpitan, a câștigat grupa din care mai făceau parte Belgia, Olanda și Portugalia.

Fundaşul dreapta finlandez Pyry Soiri, în vârstă de 29 de ani, a semnat, din postura de jucător liber, un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea din Bănie. Soiri vine de la campioana Finlandei, HJK Helsinki, formaţie pentru care a marcat trei goluri şi a oferit patru pase de gol în 39 de partide. Cotat la 400.000 de euro, Pyry Soiri are 43 de selecţii la echipa naţională a Finlandei pentru care a marcat 7 goluri. Soiri a jucat şi în Belarus, la Şahtior Soligorsk, în Austria, la Admira Wacker, și în Danemarca, la Esbjerg.

Denil Maldonado este un internaţional din Honduras în vârstă de 25 de ani, împrumutat, contra 200.000 de euro, cu opţiune de transfer definitiv, de la FC Motagua Tegucigalpa. A mai jucat la Pachuca (Mexic), Everton (Chile) și Los Angeles FC (SUA). Maldonado are 29 de selecţii în naţionala ţării sale.

Vizualizări: 774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: