Încă un jucător de la ACS Viitorul Târgu Jiu a ajuns la Gilortul! Cărbunești

Plecat de la ACS Viitorul Târgu Jiu după ce a reclamat clubul la FRF pentru neplata salariilor, Robert Dănescu și-a găsit rapid echipă. Jucătorul format de Pandurii Târgu Jiu a semnat cu Gilortul Târgu Cărbunești.

Gilortul a bifat încă un transfer, fiind vorba de un alt fost jucător plecat recent de la ACS Viitorul Târgu Jiu. Marian-Robert Dănescu, și el fost jucător format de Pandurii Târgu Jiu, la fel ca și Adelin Pîrcălabu, a semnat cu Gilortul Cărbunești un contract valabil până la finalul sezonului.

„Jucătorul în vârstă de 23, născut la Târgu Jiu, revine la Gilortul după exact 4 ani și tot sub comanda lui Mario Găman și Boby Staicu, la fel ca în 2020. Robert Dănescu a evoluat pentru Gilortul într-un singur meci oficial, pe 7 martie 2020, în ACSO Filiași – Gilortul 1-0. După prima etapă din retur, sezonul 2019-2020 din Liga 3 a fost înghețat din cauza pandemiei de covid, aceasta fiind ultima disputată atunci în eșalonul terț”, a anunțat clubul gorjean în prezentarea oficială a noii achiziții.

 În cariera sa, Robert Dănescu a mai jucat pentru Pandurii Târgu Jiu, FC Argeș, Gilortul Târgu Cărbunești, ACSO Filiași și ACS Viitorul Târgu Jiu. Postul de bază este cel de fundaș dreapta, dar Dănescu este un jucător polivalent și poate evolua oriunde în linia defensivă sau mijlocaș lateral stânga/dreapta.

Vizualizări: 1,111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: