Concluzii după meciul din Norvegia: „O experiență frumoasă, dar mai avem de "tras", mult!”

CSM Târgu Jiu a ajuns la cel de-al treilea meci din grupele RHF European League și rămâne fără victorie. Totuși, experiența acestor meciuri internaționale pare a fi un câștig pentru formația gorjeană dar și pentru conducerea clubului.

CSM Târgu Jiu și-a continuat în weekend aventura europeană din Grupa D a EHF European League.  Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache s-a deplasat în nordul Europei, la Stavanger, în Norvegia, pentru duelul cu Sola HK. Pe teren, echipa gazdă s-a impus cu 40-29, dar, în tribune, dincolo de rezultat, CSM Târgu Jiu a fost echipa câștigătoare. Formația gorjeană a avut parte de o susținere fantastică din partea românilor stabiliți în Norvegia. „Le mulțumim pe această cale membrilor Rumensk Kultursenter care au susținut echipa din Târgu Jiu!”, a transmis oficial clubul primăriei din Târgu Jiu.

Șeful secției de handbal a CSM, Dan Antoniu Ilieș, a tras concluzia că mai e mult de muncă, pe mai multe planuri, pentru a ajunge la nivelul Norvegiei. „O experiență frumoasă, dar mai avem de "tras", mult! România este țară pe care o iubesc și în care mă simt bine, un loc sigur și cu oameni frumoși, o țară care a crescut dar care mai are multe de redresat pentru a ajunge țări precum Norvegia. Norvegia, o țară mult mai "rece și depresivă", din punct de vedere climatic, dar cu mult înaintea noastră din punct de vedere al educației, nivelului de trai și al civilizației! Una peste alta, o lecție de viață pentru mine!”, a transmis oficialul clubului târgujian, cel a cărui experiență a dus la obținerea unor rezultate atât de bune la secția de handbal. 

Partida retur cu echipa din Norvegia se va disputa sâmbătă, 3 februarie, de la ora 16:00. 

Până atunci, CSM Târgu Jiu va avea de disputat două partide în Liga Florilor. Prima confruntare este programată pentru miercuri, 24 ianuarie, cu Gloria Bistrița, iar pe 31 ianuarie, cu SCM Râmnicu Vâlcea.  

Galerie foto










Vizualizări: 693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: