Va juca sau nu în meciul Universității Craiova cu FCSB?

Lovitură grea pentru Universitatea Craiova care l-a pierdut pe Andrei Ivan chiar înaintea derby-ului. După ce Universitatea Craiova a debutat cu stângul în anul 2024, formația patronată de Mihai Rotaru ar putea să nu se bazeze pe Andrei Ivan la meciul cu FCSB deși sunt surse care spun că accidentarea nu e atât de gravă.

Andrei Ivan a cerut să fie schimbat în minutul 65 al meciului Universitatea Craiova – Farul Constanța, scor 1-2, după un duel dur cu un adversar. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a fost înlocuit de Mihai Căpățînă, unul dintre favoriții lui Mihai Rotaru.

Internaționalul român în vârstă de 27 de ani a fost supus unor investigații amănunțite după ce s-a accidentat în meciul cu Farul Constanța, iar medicii i-au transmis că are mușchiul șoldului strivit, după cum a anunțat Fanatik.

Sursa citată mai sus anunță că Andrei Ivan a devenit incert pentru meciul pe care Universitatea Craiova îl va juca împotriva celor de la FCSB în etapa 23 din Superliga care este programat duminică, 28 ianuarie, de la ora 20.00.

Conform altor surse, accidentarea lui Andrei Ivan nu ar fi însă nici pe departe aşa de gravă cum a părut la prima vedere. Jucătorul de 27 de ani a suferit o contuzie puternică, în urma căreia va absenta numai în primele zile ale săptămânii şi va fi recuperat pentru derby-ul cu FCSB, potrivit informațiilor ProSport.

Cotat de site-urile de specialitate la 2,4 milioane de euro, Andrei Ivan a jucat în sezonul actual în 22 de meciuri, dintre care 21 în Superliga și unul în Cupa României. Atacantul lui Mihai Rotaru a dat trei goluri și două pase decisive, toate în campionat, dar numai un singur gol a fost marcat din acţiune.

Vizualizări: 1,636

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: