Probleme pentru un jucător recent transferat de Universitatea Craiova

Pentru internaţionalul din Honduras, Denil Maldonado, debutul la Universitatea Craiova a fost unul nefericit. Maldonado nu este la nivelul optim din punct de vedere fizic iar ultimul meci l-a jucat în urmă cu patru luni.

Antrenorul Ivaylo Petev l-a indicat pe stoperul venit de la FC Los Angeles ca unul dintre vinovaţi la golurile primite de Universitatea Craiova în meciul cu Farul, câştigat de oaspeţi cu 2-1. 

„Din păcate, continuăm să facem greșeli mari. Am avut situația în care am egalat și apoi am primit rapid un gol. La primul gol a fost vinovat primul stoper, iar cel de-al doilea stoper la al doilea gol. La goluri suntem vinovați cu toții, trebuie să mai marcăm cel puțin un gol în cea de-a doua repriză. Louis Munteanu a jucat singur în atac, iar portarul Aioani a fost impecabil. Cei doi au făcut ca Farul să câștige partida. Mitriţă este jucătorul cheie, dar şi ceilalți 10 trebuie să joace, nu putem să ne bazăm doar pe el”, a spus antrenorul Ivaylo Petev.

Denil Maldonado are totuşi o scuză pentru prestaţia sa neconvingătoare la debutul în Bănie. Fostul jucător al lui Los Angeles FC nu este încă la nivelul optim din punct de vedere fizic, el făcând o pauză de o lună de zile, iar ultimul meci oficial în care a evoluat  a fost tocmai în luna septembrie a anului trecut, aşadar acum 4 luni. Maldonado are doar o săptămână de antrenamente alături de noii săi colegi, iar înaintea primului meci oficial a evoluat numai o jumătate de oră pentru Universitatea Craiova, în amicalul din Antalya cu Slovacko.

Vizualizări: 8,904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: