Primul turneu pentru baschetbalistele U13 CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru primul turneu oficial din acest sezon. Formația pregătită de Laurențiu Răuț va juca meciurile turneului de debut la Alexandria, cu CSS Craiova și CSS Alexandria,  sâmbătă, 27 ianuarie.

CSM Târgu Jiu anunță un weekend plin pentru grupele U13 ale clubului. Dacă băieții vor debuta în noul sezon la Târgu Jiu, fetele vor juca primele meciuri din acest sezon în Sala LT Ghica, din Alexandria. 

„Chiar dacă este prima lor competiție oficială, baschetbalistele lui Laurențiu Răuț merg la acest prim turneu cu încredere și cu obiectivul de a accede în faza următoare a competiției”, se arată pe pagina oficială a clubului primăriei. 

”Sâmbătă va începe și campionatul celor mai mici, așteptat cu mare nerăbdare. Vom merge încrezători la Alexandria pentru a ne juca șansa noastră. Suntem la început de drum, dar sper să facem jocuri cât mai bune și să ne calificăm în faza următoare. Întâlnim două echipe mai experimentate decât noi, dar sper în primul rând ca fetele să fie sănătoase și să joace cu mult curaj, chiar dacă este prima lor competiție oficială. Nu va fi deloc ușor, dar eu am încredere în ele”, a precizat înaintea acestui turneu Laurențiu Răuț, antrenor la echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu U13: Alexia Drăgușin, Ranya Graure, Anais Gîrjoabă, Andrada Fodor, Anastasia Sîrbu, Andreea Țîrcă, Raluca Ciuvăț, Maria Petria, Ana Maria Besoi, Alexandra Măda, Arina Dragostescu, Sophia Paraschiv. Antrenor: Laurențiu Răuț.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 FEMININ

EDIȚIA 2023-2024

TURNEU 1 / GRUPA 4

ALEXANDRIA, SALA LT GHICA

SÂMBĂTĂ, 27 IANUARIE, ORA 14.00

CSM TÂRGU JIU – CSS CRAIOVA

SÂMBĂTĂ, 27 IANUARIE 2024, ORA 18.00

CSM TÂRGU JIU – CSS ALEXANDRIA

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: