S-a stabilit arbitrul de la derby-ul Universitatea Craiova - FCSB! 

Marcel Bîrsan va fi cel care va oficia la centru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, partidă care va avea loc duminică de la ora 20.00. Aceasta a fost alegerea lui Kyros Vasarras și delegarea lui este una nu tocmai binevenită, având în vedere antecedentele lui la partidele din Bănie.

În ediția curentă de campionat, Marcel Bîrsan a arbitrat-o în două rânduri pe FCSB, în vreme ce Universitatea Craiova l-a avut o singură dată la centru, conform statisticii celor de la ProSport:  „Dacă roș-albaștrii au procentaj 50-50 în ediția curentă, după ce au învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj, acasă, în etapa a patra, cu Bîrsan central, dar apoi, tot pe teren propriu, au cedat în fața Oțelului Galați, în runda cu numărul 18, scor 0-2, oltenii au pierdut singurul meci în care au fost oficiați de arbitrul bucureștean. Universitatea Craiova l-a avut la centru pe „cavalerul fluierului” în vârstă de 41 de ani în runda cu numărul șapte, în duelul disputat în deplasare cu Farul Constanța, pierdut de formația din Bănie fără drept de apel, scor 0-2”.

Gigi Becali l-a distrus pe Marcel Bîrsan după meciul pierdut de FCSB pe stadionul „Ion Oblemenco”, scor 1-2, cu Universitatea Craiova, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, pe 13 iulie 2020.

Latifundiarul din Pipera era de părere că oltenii antrenați atunci de Cristiano Bergodi au fost ajutați de arbitraj la meciul Universitatea Craiova – FCSB, scor 2-1, și a explicat unde a greșit centralul Marcel Bîrsan.

La vremea respectivă, roș-albaștrii pierdeau orice șansă la titlu în Liga 1, iar Gigi Becali lansa o tiradă la adresa arbitrului.

Marcel Bîrsan este al 7-lea arbitru de pe lista FIFA, ocupând ultima poziție disponibilă.

Vizualizări: 657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: