Victorie pentru Universitatea Craiova în cel de-al doilea amical

Universitatea Craiova a învins Legia Varşovia, într-un meci amical disputat în Austria. Oltenii s-au impus cu 1-0 în meciul cu polonezii de la Legia Varșovia. 

În cel de-al doilea meci de verificare din stagiul în Austria, Universitatea Craiova a câştigat cu 1-0 contra formaţia Legia Varşovia, ocupanta locului 3 în trecuta ediţie a campionatului polonez.

Deşi partida a fost dominată în totalitate de polonezi, care au ratat nenumărate ocazii, având şi o bară, unicul gol al amicalului i-a aparţinut lui Mihai Căpăţână, care a marcat în minutul 63 cu un şut de la 30 de metri în vinclu. Cele două echipe se mai întâlniseră acum 5 ani într-un amical în Austria, atunci scorul fiind 3-3.

Alex Mitriţă nu a jucat, fiind menajat după ce s-a accidentat la spate în primul amical din Austria, cu ciprioţii de la Pafos.

Universitatea Craiova în prima repriză: L. Popescu – Gaşpar, Maldonado, Badelj, Ndong – Crețu, Căpăţână – Danciu, Houri, D. Barbu – Ivan.

Universitatea Craiova în repriza a doua: L. Popescu (61 Goga) – Căpăţână, Maldonado (56 Zajkov), Badelj, Ndong (72 Benga) – Houri (56 Petculescu),  Creţu – Mora – Ivan (72 D. Barbu), Koljic, Bană.

În primul amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 2-1 de formaţia cipriotă FC Pafos, golul oltenilor fiind marcat de Elvir Koljic.

Vizualizări: 583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: