Mitriță s-a accidentat la primul amical al Universității Craiova

Oltenii sunt îngrijorați după ce au disputat primul meci amical. Alex Mitriță s-a accidentat după numai 13 minute și a fost înlocuit de urgență. În primul amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria, Universitatea Craiova a fost învinsă cu scorul de 2-1 de formaţia cipriotă FC Pafos.

Nu eşecul a fost neapărat îngrijorător pentru olteni, ci faptul că Alexandru Mitriţă s-a accidentat în minutul 13, după ce a fost lovit la spate de un adversar într-un duel pentru minge. Jucătorul oltenilor a primit îngrijiri medicale şi ieşit de pe teren, pentru a nu risca probleme mai grave.

Elvir Koljic a deschis scorul în minutul 6, după o fază creată de Vlădoiu şi Creţu. Ciprioţii au egalat în minutul 12, când Pedro Henrique a trimis spectaculos la vinclu de la 16 metri.

Twumasi a reuşit golul victoriei lui Pafos, cu un şut din afara careului, în minutul 81, învingându-l pe Silviu Lung junior.

Costaricanul Carlos Mora a debutat pentru olteni pe final de meci, după transferul de la Alajuelense.

Universitatea Craiova în prima repriză: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Bușe, Benga – Crețu, Petculescu – Bană, Mitriță (16 Houri), Ivan – Koljic.

Universitatea Craiova în repriza a doua: Silviu Lung jr. – Gașpăr, Crețu (60 Zajkov), Badelj, Ndong – Căpățână, Lăpădătescu – D. Barbu, Houri (79 Ninaci), Danciu – Markovic (69 Mora).

Echipa din Bănie mai disputa patru meciuri de verificare.

Luni, 24 iunie, „Ştiinţa” va evolua contra echipei poloneze Legia Varşovia, formaţie cu care oltenii au mai disputat un amical în 2019, tot în Austria, încheiat 3-3.

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: