Rotaru a făcut două transferuri la Craiova direct de la EURO! 

Mihai Rotaru o întărește pe Universitatea Craiova pentru noul sezon cu încă două transferuri de titlu realizate direct de la EURO. Patronul oltenilor a achiziționat doi mijlocași de top în timp ce se afla în Germania.

Costel Gâlcă a fost numit pe banca tehnică a Universității Craiova la finalul sezonului trecut și a reușit să califice echipa în preliminariile Conference League. Tehnicianul i-a pregătit lui Rotaru o listă cu șase jucători pe care îi vrea la echipă, iar milionarul s-a conformat și a făcut deja primele mutări.

Potrivit celor de la GSP, Mihai Rotaru s-a mișcat rapid pe piața transferurilor și ar fi realizat deja primele trei mutări de pe lista jucătorilor ceruți de Costel Gâlcă. Extrema stângă Luis Paradela îl va costa pe milionar 150.000 de dolari. Acesta vine din Costa Rica, sub formă de împrumut pentru un sezon. Dacă va confirma la gruparea olteană, Mihai Rotaru mai trebuie să scoată din buzunar încă 200.000 de dolari.

Un alt jucător dorit de Costel Gâlcă, Takuto Oshima, va semna din postura de jucător liber de contract. Oshima se cunoaște cu Gâlcă de pe vremea când tehnicianul a antrenat-o pe Radomiak, în campionatul Poloniei. Deși va veni din postura de jucător liber de contract, Mihai Rotaru va achita 100.000 de euro către impresar pentru semnătura japonezului, după cum anunță ProSport.

Prima mutare făcută de Mihai Rotaru în această perioadă de mercato este achiziția lui Carlos Mora, jucător de bandă costarican, în schimbul căruia a achitat 600.000 de euro. Jucătorul s-a alăturat deja echipei în cantonamentul din Austria.

Vizualizări: 7,202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: