AJF Gorj a felicitat campioana pentru promovare!

Încă o campioană a județului Gorj a reușit promovarea în Liga 3. Vulturii Fărcășești a fost felicitată de AJF Gorj pentru performanța istorică reușită de echipa gorjeană. 

Bucurie mare pentru iubitorii de fotbal din Fărcășești care au de acum o reprezentantă în Liga 3. Este o premieră pentru comunitatea locală care s-a arătat extrem de interesată de acest fenomen sportiv, dovadă numărul mare de spectatori de la meciul de baraj de la Fărcășești dar și al celor care s-au deplasat în județul vecin la meciul tur cu Viitorul Severin. 

Conducerea AJF Gorj a apreciat performanța și faptul că județul Gorj va avea, de acum, o nouă reprezentantă la nivel de Liga 3. 

„Felicitări Vulturii Fărcășești! Echipa campioană a județului nostru a câștigat cu scorul de 3-2, manșa retur a barajului de promovare în Liga 3, disputată cu Viitorul Severin, pe propriul teren. Cum și în manșa tur, Vulturii s- au impus cu 5-1, gorjenii au reușit în premieră să promoveze în Liga 3!”, a transmis oficial AJF Gorj. 

 Vulturii Fărcășești s-a impus, la general, după cele două meciuri, ambele câștigate de gorjeni, cu scorul de  8-3 în fața celor de la Viitorul Severin. 

Oficialii de la Fărcășești le-au transmis mulțumiri mai ales suporterilor, pentru această promovare. „Fără voi nu am fi reușit! Peste 800 de suporteri ne-au încurajat astăzi, iar această promovare este dedicată în întregime suporterilor, domnului primar Drăgoescu Constantin și Consiliului Local!”, a transmis clubul Vulturii Fărcășești.

Pe lângă grupul bun de jucători cu care a evoluat în acest sezon, Vulturii Fărcășești a făcut progrese mari la capitolul imagine a clubului și la comunicarea cu suporterii, ceea ce explică numărul impresionant de suporteri de la meciurile de baraj.

Galerie foto


Vizualizări: 731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: