Reacție oficială a FRF după acuzațiile că România - Slovacia ar fi un blat!

Oficialii Federației Române de Fotbal au avut o primă reacție despre acuzațiile că România-Slovacia de la EURO va fi un meci aranjat. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a comentat informațiile apărute în presă legate de meciul crucial cu Slovacia.

S-a vehiculat foarte des posibilitatea ca în ultima etapă din faza grupelor a EURO 2024 ar putea exista un „blat” între România și Slovacia, un rezultat de egalitate care ar califica cele două formații în „optimile” Campionatului European.

Cu un egal în ultimul meci, reprezentativa noastră și naționala Slovaciei merg împreună mai departe, eliminând echipa înfrântă în duelul Belgia-Ucraina. Dacă ambele meciuri se termină la egalitate, Ucraina este formația care va părăsi Campionatul European din Germania.

Oficialul Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță a comentat și el pe seama unui posibil „blat” la meciul de pe 26 iunie.  „Blat cu Slovacia? Nu știu ce e aia cotă X, nu mă pricep și nu joc la pariuri. În istoria fotbalului românesc la nivel de echipă națională nu-mi aduc aminte de blaturi. România niciodată n-a fost implicată…Că jocul poate să fie fără prea multe riscuri pentru ambele echipe asta e. Dar în niciun caz un blat la orice altceva! Trebuie să jucăm rațional, să ne gândim care este avantajul nostru. Dacă putem să luăm trei puncte și să speculăm greșelile lor. Echipa Slovaciei e foarte bine studiată, dar depinde de cum gândește Edi Iordănescu tactic și strategic jocul ca să meargă mai departe. Poată o să fie schimbări, poate nu. Următoarele două zile vor da răspunsul dacă vom schimba echipa”, a declarat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, potrivit GSP.

Galerie foto


Vizualizări: 1,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: