Medalii pentru atleții gorjeni la Campionatul Național de Atletism U18!

Campionatul Național de Atletism U18 s-a desfășurat la București, în perioada 22-23 iunie, reunind la start și numeroși sportivi gorjeni. Printre aceștia și atleții Clubului Sportiv Pandurii au luat startul în probele pentru care s-au pregătit reușind să aducă trei medalii la Târgu Jiu.  

Mai mulți sportivi talentați din Gorj, legitimați la CS Pandurii, au participat la ediția din acest an a Campionatul Național de Atletism U18, cu dorința de a obține performanțe și medalii pentru Târgu Jiu.

Campionatul Național de Atletism U18 s-a desfășurat în perioada 22-23 iunie, întrecerile atletice având loc pe Stadionul “Iolanda Balaș Soter” din București.

Etapa finală, la categoria de vârstă U18, a fost programată de Federația Națională de Atletism în ziua de Rusalii, cu două zile înaintea examenului de capacitate a elevilor absolvenți de clasa a VIII-a.

Atletele clubului Pandurii, pregătite de antrenorii Viorica Dima și Ionuț Bură, au demonstrat din nou că pot realiza performanțe deosebite și au revenit acasă cu trei medalii, dintre care două titluri de campioane.

Astfel, atleta Beatrice Doriana Drăgan a devenit campioană națională la aruncarea cu sulița, la U18, și a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Tor un titlu de campioană a revenit unei sportive deja consacrate, Maria Gherghinoiu, care este campioană la 2000 m obstacole, la U18 ani, sportiva reușind să devină și vicecampioană a României la o altă probă, după o clasare pe locul doi și medalia de argint obținută în proba de  3000m plat, la U18 ani.

CS Pandurii a transmis deja felicitări pe pagina oficială antrenorilor și sportivilor: „Felicitări și antrenorilor sportivelor, Vali Dima și Ionuț Bură! Hai, Pandurii!”

Alți patru sportivi juniori de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de antrenorul Ion Bură, au luat parte la competiția națională din weekend. Este vorba de patru jucători ai echipei de fotbal U17 a CSM Târgu Jiu, care au reușit clasări mulțumitoare la Campionatul Național de Juniori la Atletism de la București.

Galerie foto





Vizualizări: 310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: