Veste proastă pentru Universitatea Craiova! 

Alex Mitriță e indisponibil pentru următoarea partidă a Universității Craiova. Oltenii au meci cu Farul în etapa a 14-a din SuperLiga, luni, 28 octombrie, de la ora 21:00 dar Universitatea Craiova va juca fără Alex Mitriță la meciul cu Farul.

În penultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga, Universitatea Craiova va juca pe terenul Farului Constanța. Oltenii sunt sub presiune având în vedere că n-au bătut pe nimeni în ultimele două runde.

FANATIK a anunțat că antrenorul Costel Gâlcă nu se va putea baza pe serviciile celui mai important jucător, Alex Mitriță. Internaționalul român a devenit indisponibil din cauza unei probleme la picior, iar tehnicianul oltenilor ia în calcul să îl menajeze pentru partida de la Ovidiu.

Alex Mitriță nu a făcut deloc antrenament cu echipa în săptămâna premergătoare meciului cu Farul și urmează un program separat.

Mitriță este de departe cel mai bun fotbalist al Universității Craiova în acest sezon. Mijlocașul în vârstă de 29 de ani este golgheterul campionatului, cu șapte reușite, iar în cele 13 apariții ale sale în SuperLiga, Mitriță a reușit și un assist.

Alex Mitriță a fost unul dintre fotbaliștii din SuperLiga convocați de Mircea Lucescu la ultima acțiune a echipei naționale. România a jucat în Cipru și în Lituania în etapele 3 și 4 din Liga Națiunilor.

Rămâne de văzut dacă Mircea Lucescu îl va convoca pe Alex Mitriță și la următoarea acțiune a naționalei. În noiembrie, „tricolorii” vor juca acasă cu Cipru și Kosovo, pe 15, respectiv 18 noiembrie. Momentan, Il Luce a anunțat doar lista preliminară cu stranierii care ar putea fi convocați pentru ultimele meciuri din Liga C – Grupa 2 din UEFA Nations League.

Vizualizări: 930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: