Echipa lui Mario Găman joacă sâmbătă cu Parângul Bumbești Jiu

După etapa intermediară, în care CSM Târgu Jiu a făcut instrucție cu AS Costești, scor 11-0, finalul de săptămână aduce o nouă confruntare pentru echipa pregătită de Mario Găman. De această dată, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul unei echipe de tradiție în fotbalul gorjean, Parângul Bumbești Jiu. 

Lider incontestabil în campionatul Ligii a 4-a, CSM Târgu Jiu pornește ca favorită certă în confruntarea de pe Stadionul ”Aurel Țicleanu”. În ciuda locului ocupat în clasament de echipa gazdă, Mario Găman se așteaptă totuși la o partidă destul de dificilă. Adversarii din weekend sunt pe 16 cu doar o singură victorie în 10 partide iar Mario Găman spune că echipa sa este hotărâtă să câștige cele 3 puncte puse în joc. 

”Știm ce meciuri erau între echipele din Târgu Jiu și echipele de acolo, dar noi mergem, vă dați seama, să luăm cele trei puncte, să ne continuăm trendul pe care suntem și parcursul excelent, pentru că asta își dorește toată lumea, asta ne dorim cu toții, să mergem din ce în ce mai bine. Mergem acolo cu încredere, cu determinare. Nu va fi un meci ușor, pentru că o să fie orgolii, toată lumea își dorește să câștige împotriva noastră, dar noi trebuie să fim preocupați de ceea ce avem noi de făcut. Dacă suntem concentrați și avem o mentalitate de învingători, cu siguranță punctele vor fi la noi. Lucrăm zi de zi, ca acești copii tineri să crească pe lângă cei cu experiență și împreună să formăm un nucleu pozitiv, un nucleu care să ne dea încredere pe viitor. Sunt convins că vom arăta din ce în ce mai bine”, a spus Mario Găman înaintea acestei partide.

Și mijlocașul Ovidiu Rasoveanu se așteaptă la o partidă grea, de luptă, dar este convins că o mai mare concentrare pe faza ofensivă poate aduce a 11-a victorie consecutivă din acest sezon.

Partida de sâmbătă, 26 octombrie, contează pentru etapa a 11-a din Liga a 4-a și va începe la ora 12:00.

LIGA 4,  EDIȚIA 2024-2025, ETAPA 11

BUMBEȘTI JIU, STADION AUREL ȚICLEANU

SÂMBĂTĂ, 26 OCTOMBRIE, ORA 12:00

CS PARÂNGUL BUMBEȘTI JIU – CSM TÂRGU JIU 

Vizualizări: 221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: