Vulturii Fărcășești încheie acasă turul din Liga 3 

Nou promovată în Liga 3, Vulturii Fărcășești încheie în acest week-end turul din Liga 3 cu un meci programat în fața propriilor suporteri. Gorjenii sunt între primele patru echipe din seria 8 și  primesc vizita celor de la Aro Muscelul Câmpulung.

Vulturii Fărcășești are vineri ocazia de a încheia turul pe unul dintre primele patru locuri din seria 8. Fotbaliștii pregătiți de Cătălin Bucă au meci programat acasă, în această ultimă etapă din tur, cu Aro Muscelul Câmpulung și speră ca suporterii să le fie din nou alături. „Vineri, echipa noastră joacă ultimul meci din turul campionatului. Adversari ne vor fi cei de la ARO Muscelul Câmpulung, echipă ce și-a numit recent un nou tehnician, în persoana lui Alin Popescu, cel ce a pregătit ultima dată pe Speed Academy Pitești. Partida va începe de la ora 15, iar băieții au nevoie de susținerea voastră pentru un rezultat pozitiv”, au anunțat gorjenii pa pagina clubului, acolo unde a fost anunțată și brigada de arbitrii de la acest meci.

La meciul cu  ARO Muscelul, CCA a delegat o brigadă din Giurgiu, cu Vasile Buzea la centru, Barbu Florinel (Giurgiu - Giurgiu), Făinaru Victor (Giurgiu - Giurgiu) și Nanu Ionuț Cătălin (Giurgiu - Giurgiu), observator de arbitrii fiind Miholcea Dan Alexandru (Bocșa - Caraș Severin) iar delegat joc fiind Burtea Antonie (Reșița - Caraș Severin).

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: