Adrian Garcea revine în acest weekend în circuitul atletic

Multiplul campion național la atletism, Adrian Garcea, legitimat la CSM Târgu Jiu, revine în acest weekend în circuitul atletic de performanță. Sportivul pregătit de antrenorul Ion Bură va lua startul în proba de 10 000 de metri în cadrul Campionatului Național de Cros Seniori, competiție care se va desfășura pe 26 și 27 octombrie, la Băile Felix. 

Stațiunea bihoreană Băile Felix va fi la finalul acestei săptămâni gazda Campionatul Național de Cros Seniori, U23, U20, U18, U16, U14, U13, individual, pe echipe și ștafetă seniori. În cele două zile de concurs sunt așteptați să participe, la toate categoriile de vârstă, feminin și masculin, peste 700 de sportivi. 

Lupta pentru medalii va fi crâncenă deoarece mulţi atleţi îşi doresc să facă parte din echipa României care va concura la campionatele balcanice şi la cele europene, iar reuniunea atletică de la Băile Felix este un criteriu pentru selecție, după cum a anunțat clubul gorjean. Printre cei care se luptă pentru medalii se numără și atleții de la CSM Târgu Jiu, Adrian Garcea, la seniori, și Elena Bărăitaru, la U20.

Multiplul campion național Adrian Garcea reintră în circuitul atletic național cu ocazia ediției din acest an a Campionatului Național de Cros. După o absență destul de lungă din competițiile oficiale, sportivul legitimat la CSM Târgu Jiu este pregătit pentru provocarea din acest weekend. Adrian Garcea va alerga în proba de 10 000 de metri. „Adrian revine în circuitul național atletic și chiar dacă vine după o pauză destul de mare eu am încredere că poate să obțină un rezultat foarte bun. Este multiplu campion și sunt sigur că poate să facă din nou rezultate, pentru că locul lui este în atletismul de performanță”, a declarat înainte de plecarea spre Băile Felix, antrenorul Ion Bură, pentru csmtargujiu.ro.

O altă medaliată la concursurile naționale, Elena Bărăitaru, recent legitimată la CSM Târgu Jiu, va alerga în proba de 4 000 de metri, la U20. ”Elena este o atletă de mare perspectivă. Recent a devenit studentă la Educație Fizică și Sport la UCB. Sper să facă o cursă bună și să ne întoarcem acasă cu un rezultat bun”, a precizat profesorul Ion Bură. 

Galerie foto


Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: