Gilortul Cărbunești va încheia turul la Petroșani

Ultima etapă a turului din Liga 3 este programată în acest week-end. Gorjenii de la Gilortul Cărbunești vor juca în deplasare, sâmbătă, cu Jiul Petroșani.

Gilortul Cărbunești încheie turul sezonului regular cu un meci la Petroșani, în fața formației locale Jiul. 

Gorjenii spun că sunt datori suporterilor și își fac autocritica numeroaselor ratări, așa că promit să facă tot posibilul să vină cu puncte de la Petroșani.

„Echipa noastră a rămas datoare suporterilor. Jocul elevilor lui Alex Stoica nu a fost unul foarte rău, dar seninătatea cu care au ratat în fața porții adverse a făcut ca numărul de goluri, respectiv cel de puncte, să nu fie cel așteptat”, spun cei de la Gilortul pe pagina oficială.

Singura absență din lotul Gilortului o reprezintă, în continuare, Ionuț Gîlcescu. Partida de la Petroșani este programată pentru sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 15:00, pe Stadionul Petre Libardi.

Chiar dacă acesta este ultimul meci din tur, nu se intră în vacanță iar sezonul de toamnă va continua până pe 6 decembrie, dată până la care se vor mai disputa 6 runde din returul sezonului regular, iar startul părții a doua a campionatului va avea loc pe 28 februarie. 

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: