Un spital din Gorj caută firmă de catering

Spitalul din Bumbești-Jiu caută firmă care să livreze mâncare pacienților. Pentru circa 20 de mii de meniuri, unitatea medicală a pregătit deja un buget de aproape 200 de mii de lei.

Un meniu conține trei mese: mic dejun, prânz și cină plus eventuale suplimente dacă acestea sunt prevăzute de regimul dietetic al pacienților, a transmis spitalul.

Pentru pacienții pozitivi ori suspecți de Covid, mâncarea va veni în ambalaje de unică folosință.

"De asemenea, ținând cont de evoluția pandemiei COVID-19 precum și a efectelor extrem de grave ale acesteia asupra populației României, in scopul limitarii răspândirii virusului COVID-19 se impune necesitatea ca pentru pacientii internati în spital cu diagnosticul COVID-19 precum si pentru pacientii suspecti Covid-19 aflati în izolator în asteptarea diagnosticului, mâncarea să fie livrată portionat în ambalaje corespunzatoare de unică folosință. Precizam ca este vorba de un numar estimat zilnic de minim 5, maxim 17 persoane", se mai arată în anunțul făcut de spital.

Pentru 18 mii de meniuri, spitalul a estimat un buget de 182 de mii de lei. Până pe 4 aprilie, firmele interesate se pot înscrie la licitație.

Vizualizări: 1,190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: