Apartamente mai scumpe dacă se află în blocuri cu buncăre

Războiul din Ucraina a schimbat şi piața imobiliară din România, iar acum sunt căutate blocurile care au buncăre, deşi locuințele sunt mai scumpe. Fie că sunt la vânzare apartamente sau case, mulți dintre vânzători precizează dacă au și adăpost la subsolul blocului sau vilei.

Pe fondul războiului dintre Rusia și Ucraina, tot mai multe persoane se întreabă unde ar putea să se adăpostească în cazul în care lucrurile escaladează. Din acest motiv dezvoltatorii imobiliari sau acei proprietari care vor să își vândă în această perioadă proprietățile, iar acestea beneficiază de adăposturi, pot să îşi vândă mai rapid proprietăţile.

În această perioadă de război din Ucraina cumpărătorii se uită, mai mult ca niciodată, ca proprietatea pe care vor să o cumpere să aibă în dotare un adăpost în caz de război.

La o simplă căutare pe site-uri de imobiliare se poate vedea că în marile orașe din țară anunțurile au fost adaptate.

Specialiștii imobiliari le atrag atenția celor care sunt atrași de astfel de anunțuri să fie foarte vigilenți la ceea ce cumpără. Mai exact, dacă vor o locuință cu buncăr, viitorii proprietari trebuie să se asigure că spațiul vândut îndeplinește condițiile necesare.

Vizualizări: 1,281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: