Un sat din Gorj nu apare pe hartă

Situație incredibilă în comuna Schela, acolo unde primarul Gabriel Deteșan susține că are un sat care nu apare pe hartă. Vorbim de satul Gornăcel, unde sunt aproximativ 200 de gospodării. Din acest motiv, edilul a luat decizia să actualizeze nomenclatorul stradal al localității, dând nume de străzi și renumerotând imobilele.

Satul Gornăcel, susține primarul din Schela, ar fi de negăsit pe hartă, iar aici a numărat nu mai puțin de 24 de străzi și aproximativ 200 de imobile.

”Am satul Gornăcel care nu se vede pa hartă. Dacă îl caută cineva care vrea să ajungă aici pe GPS sau pe Waze nu îl găsește. De aceea am luptat să fac nomenclatorul stradal al comunei, am dat denumiri la străzi, numai la Gornăcel sunt 24. Noi știam străzile după denumirile din străbuni, după aia ne ghidam. Majoritatea au nume de flori pentru că dacă alegeam nume de domnitori așteptam mai mult după aprobări. O să renumerotăm și imobilele pentru că erau varză. Adică doi vecini, care stau unul lângă altul, au la casă 236 și 107, ceea ce nu se poate”, a declarat Gabriel Deteșan.

Denumirea străzilor și renumerotarea imobilelor costă aproximativ 70.000 de lei cu montarea plăcuțelor. 

Vizualizări: 5,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: