Urmează demiterea lui Băluță? Reacția lui Romanescu după ce șeful Poliției Locale a scuipat un cetățean!

Șeful Poliției Locale din municipiul Târgu Jiu și-ar putea pierde funcția după ce a fost protagonistul unui incident de-a dreptul șocant! El a scuipat un cetățean care îl asalta cu întrebări referitoare la modul în care Florin Băluță a obținut un teren din partea administrației locale. Toată scena s-a petrecut sub privirile altor cetățeni și în imediata apropierea a Primăriei Târgu Jiu.

Întrebat despre acest incident, primarul municipiului Târgu Jiu l-a catalogat drept genul de incident pe care nu îl tolerează la cei pe care îi are în subordine.

”Este un incident regretabil.  Am avut o discuție deja cu domnul director Bănuță Florin, urmează ca în perioada următoare să primesc și o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat. Indiferent de ce s-a întâmplat în trecut și indiferent de ce s-a întâmplat în ziua respectivă, trebuia să-și păstreze echilibrul necesar în așa fel încât să nu se ajungă la o astfel de situație. Dumnealui spune că nu l-a scuipat, cetățeanul spune că a fost scuipat. De pe imagini nu se vede foarte bine exact momentul în care s-ar fi produs acest lucru, dar inclusiv gestul, din punctul meu de vedere nu poate fi nu poate fi acceptat. De aceea, printr-o notă explicativă, domnul Băluță o să-mi explice exact ce s-a petrecut în acel moment. Este un eveniment regretabil pe care, în general, nu îl accept în instituția pe care o conduc”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: