Un fost selecționer a refuzat să vină la Universitatea Craiova!

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova, pentru a semna cu arabii de la Al Tae. Prima variantă a lui Mihai Rotaru pentru a suplini lipsa tehnicianului a fost Daniel Isăilă însă antrenorul a refuzat oferta clubului din Bănie.

Înlocuirea tehnicianului plecat în Arabia Saudită cu Daniel Isăilă nu mai este de actualitate după ce acesta a refuzat oferta clubului din Bănie. Fostul selecționer al naționalei de tineret nu este interesat de o nouă aventură în România, așteptând o ofertă din zona arabă.

Naționala de tineret a României, FC Braşov, Sportul Studenţesc, FCM Tg. Mureş, Astra Giurgiu, România U21, Al Hazem (Arabia Saudită) şi Banyias (Emiratele Arabe Unite) sunt echipele pe care le-a pregătit Daniel Isăilă în cariera sa.

În contextul în care Isăilă a refuzat propunerea, Universitatea Craiova va fi pregătită în următoarea perioadă de Corneliu Papură, ajutat de Dragoș Bon.

Corneliu Papură nu ar fi la prima experiență pe banca tehnică din Bănie, antrenorul a avut trei mandate până acum, între 2018-2020, şi a activat în ultimul an la formaţia secundă a clubului.

Cu toate acestea, Mihai Rotaru caută un antrenor străin pentru a prelua Universitatea Craiova, însă o eventuală astfel de mutare ar putea dura mult și s-ar fi concretizat în a doua pauză competițională, pentru meciurile echipei naționale.

Vizualizări: 683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: