Care este noua echipă a lui Laurențiu Reghecampf! 

Noua echipă a antrenorului Laurențiu Reghecampf  este Al Tae, din Arabia Sadutiă, informează ProSport. Echipa din prima ligă la care au ajuns în vară şi Andrei Cordea, de la FCSB, şi Marko Dugandzic de la Rapid, a achitat clauza de reziliere de 300.000 de euro a contractului lui Laurenţiu Reghecampf cu Universitatea Craiova.

La Al Tae, ocupanta locului 9 în primul eşalon din Arabia Saudită, Laurenţiu Reghecampf îl înlocuieşte pe sârbul Kresimir Rezic, cel care i-a succedat la Al Tae unui alt fost antrenor al Universităţii Craiova, Mirel Rădoi. La Al Tae au mai antrenat şi alţi români de-a lungul anilor: Liviu Ciobotariu, Claudiu Niculescu şi Doru Isac.

Reghecampf va avea parte de un debut de foc la Al Tae, care va întâlni joi pe Al Etifaq, echipă antrenată de Steven Gerrard şi la care evoluează staruri precum Moussa Dembele, Wijnaldum, Jordan Henderson sau Robin Quaison.

 Laurenţiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită alături de singurul colaborator pe care l-a adus şi la Universitatea Craiova, preparatorul fizic Bogdan Merişanu, însă acesta va menţine legătura cu clubul din Bănie şi de la distanţă, aşa cum s-a întâmplat şi când a fost în staff-ul lui Reghe la Neftchi Baku.

Conducătorii Universităţii Craiova au fost foarte mulţumiţi de activitatea lui Bogdan Merişanu şi au păstrat relaţiile cu acesta în ultimul an şi vor să continue această colaborare, în sensul în care ceilalţi doi preparatori fizici ai Craiovei, Daniel Ene şi Cătălin Tudor, vor dialoga de la distanţă cu Merişanu, care cunoaşte caracteristicile jucătorilor olteni.

Vizualizări: 811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: