Junioarele CSM Târgu Jiu, învinse acasă de Dunărea Brăila 

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit luni, 18 septembrie, ultima partidă din etapa a 2-a a Campionatului Național de Tineret la handbal feminin, ediția 2023-2024. Echipa de junioare a CSM Târgu Jiu, pregătită de Andrei Enache, a pierdut duelul cu Dunărea Brăila, scor 20-38. 

Partida a început cu golul marcat de Oana Bucă, jucătoare venită de la echipa de senioare. Revenită după o accidentare, jucătoarea a profitat de acest meci pentru a reintra în ritmul partidelor oficiale, informează csmtargujiu.ro. 

„Debutul meciului a fost unul destul de echilibrat, lucru arătat și de tabela de marcaj din Sala Sporturilor, scor 4-4, după primele 5 minute de joc, și 5-5, în minutul 7. Echilibrul s-a rupt după minutul 10, când echipa oaspete a început să se distanțeze constant pe tabelă, scor 6-10(min.17), și 9-15(min.27). Prima parte s-a încheiat cu un deficit de 5 goluri pentru CSM Târgu Jiu, scor 11-16. 

După pauză, echipa oaspete și-a intensificat presiunea la poarta echipei gorjene și a dus diferența la 9 goluri, scor 13-22(min.37). La jumătatea reprizei secunde, tabela arăta 15-27, pentru ca la finalul meciului, diferența să fie una destul de consistentă în dreptul echipei vizitatoare”, se arată în cronica jocului care s-a încheiat cu scorul de 20-38, la capătul unei partide care nu a fost pe placul antrenorului Andrei Enache, care și-ar fi dorit o cu totul altă exprimare din partea elevelor sale. 

”A fost un meci foarte prost pentru noi, fără agresivitate, fără ritm și sunt puțin dezamăgit. Viteza acțiunilor noastre a lipsit cu desăvârșire, iar asta mă pune pe gânduri, pentru că îmi doresc cu totul altceva de la fete”, a declarat pentru site-ul oficial antrenorul Andrei Enache.

Începând cu sezonul competițional 2023-2024, Federația Română de Handbal organizează Campionatul Național de Tineret, iar echipele participante în Liga Florilor MOL au avut obligația înscrierii unei echipe în această competiție. Campionatul de tineret se va organiza în cadrul a 2 serii, alcătuite pe criterii geografice: Seria A și Seria B. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Seria B, alături de echipele SCM Gloria Buzău, CSM București, CS Rapid București, CSU Știința București, HC Dunărea Braila, CS Dacia Mioveni 2012 și SCM Universitatea Craiova. Partidele se vor desfășura în sistemul tur-retur și Turneu Final 8. După disputarea meciurilor programate în prima parte a campionatului se va întocmi clasamentul fiecărei grupe. Echipele clasate pe primele 4 locuri ȋn cele douǎ serii A și B, vor participa la Final 8. 

În prima etapă, CSM Târgu Jiu a pierdut pe terenul echipei Gloria Buzău, scor 30-37. 

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: