Mihai Rotaru a confirmat oficial plecarea lui Reghecampf de la Craiova

Plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova a fost confirmată luni seara de către patronul oltenilor. Mihai Rotaru a precizat că a primit o cerere de reziliere a contractului din partea antrenorului.

Plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova a fost confirmată de către acționarul majoritar, Mihai Rotaru.

El a confirmat că a fost activată clauza de reziliere în valoare de 300.000 de euro pe care antrenorul în vârstă de 47 de ani o are la clubul din Bănie în acest al doilea mandat al său.

„Am primit o cerere de reziliere cu plata clauzei (n.r. 300.000 de euro). Mai multe elemente nu am momentan să vă spun”, a spus Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Echipa la care urmează să ajungă Laurențiu Reghecampf este una din Arabia Saudită. Această plecare neanunțată de nimic va fi o lovitură uriașă pentru Mihai Rotaru, cel care a fost extrem de entuziasmat în momentul în care a reușit să îl readucă pe acesta pe banca tehnică a Universității Craiova, moment petrecut în urmă cu doar două luni.

Acum,  arabii au decis să îi achite clauza de reziliere în valoare de 300.000 de euro pe care o are în contractul semnat în această vară cu echipa lui Mihai Rotaru.

Potrivit fanatik.ro, o echipă din Arabia Saudită va fi destinația tehnicianului în vârstă de 47 de ani, care va reveni astfel în această zonă a Globului după experiențele anterioare pe care le-a avut la Al-Hilal din Arabia Saudită, Al Wahda din Emiratele Arabe Unite, Al-Wasl, de asemenea din Emiratele Arabe Unite, și Al Ahli din Arabia Saudită.

Această plecare este mai mult decât surprinzătoare în contextul în care Laurențiu Reghecampf a revenit în Bănie abia în urmă cu două luni pentru acest al doilea mandat pe banca Universității Craiova.

În plus, echipa olteană a înregistrat rezultate destul de bune, cu unele sincope, în acest start de sezon din Superliga. În ultima etapă, Universitatea Craiova a învins pe teren propriu Sepsi Sf. Gheorghe cu scorul de 2-1 și a urcat astfel provizoriu pe locul 2 în clasament.

Vizualizări: 1,077

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: