Transloc cumpără motorină de aproape două milioane de lei

Societatea de transport în comun din Târgu Jiu cumpără peste trei sute de tone de motorină. Cu acest combustibil vrea să alimenteze flota din dotarea Transloc. Contractul de achiziție a fost deja scos la licitație, iar societatea anunță un buget de aproape două milioane de lei.

Transloc a anunțat că are nevoie ca furnizorul să asigure și un sistem de depozitare şi alimentare la pompă.

Valoarea estimată a contractului este de 1,7 milioane de lei. Se doreste achizitionarea unei cantitati estimate de 330.000 litri Motorina Euro 5 si asigurarea de catre furnizor a unui sistem de depozitare şi alimentare la pompă a flotei din dotarea TRANSLOC SA. Cantitatile au fost stabilite in concordanta cu estimarea nr. de kilometri pentru anul 2022, consumului normat fiecarui autovehicul si a consumului de carburant din anul precedent", a anunțat societatea de transport în comun.

Data limită până când se pot depune ofertele este 17 martie.

Transloc are în parcul auto circa 30 de mijloace de transport în comun. Din acest an, troleele vor fi trase pe dreapta pentru că va începe modernizarea infrastructurii transportului electric și, timp de doi ani, troleibuzele nu vor mai putea circula prin oraș.

Vizualizări: 365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: