Vrea să participe la concurs pentru postul de director la Ambulanță

Managerul de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj are de gând să participe la concurs pentru postul de director al instituției. Medicul Claudiu Constantinescu a explicat că este un serviciu la care ține datorită colegilor pe care îi are. Mandatul său a fost prelungit recent, iar un concurs nu se știe când ar putea avea loc.

Medicul Claudiu Constantinescu a declarat, într-o emisiune la Accent TV, că și-ar dori să participe la concursul pentru post de manager al Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

„Este în intenția mea. E un serviciu cu oameni valoroși, un serviciu la care țin. E nevoie de oameni tineri care să vină să înnoiască acest colectiv. Au în vedere mulți colegi să iasă la pensie. Starea lor de sănătate nu le permite să prelungească prea mult acest serviciu pentru că este destul de stresant lucrul la Ambulanță”, a spus Claudiu Constantinescu.

Claudiu Constantinescu este director la Ambulanță din primăvara anului trecut, după ce mandatul fostului manager, Constantin Mitroi, n-a mai fost prelungit în urma unui șir lung de controale și nereguli după moartea fostului șef de la Sanepid, care a decedat într-o salvare în drum spre București. 

Vizualizări: 4,903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: