Tipuri de bonusuri la pariurile sportive online

Ori de cate ori vine vorba despre pariuri sportive, discutia se indreapta incet dar sigur spre capitolul bonusuri. Asta deoarece casele de pariuri au folosit intens aceasta strategie de promovare, atragand jucatorii care erau recompensati cu diferite bonusuri care mai de care mai atractive.

Despre bonusuri la pariuri sportive vom discuta si noi in randurile urmatoare. Mai precis, iti vom prezenta tipurile de bonusuri oferite la pariuri sportive online. Daca te intrebi care sunt bonusurile de care poti beneficia la o casa de pariuri online, articolul nostru sigur iti va fi de folos.

Bonusuri la pariuri sportive online


Inainte de toate, sa vorbim putin despre bonusurile oferite de agentii. Care este scopul acestora, mai exact?

Din acest punct de vedere, raspunsul este foarte simplu: casele de pariuri aleg sa ofere bonus pariuri pentru a atrage jucatorii pe site-ul lor. Oferind bonusuri atractive, conving mai multi utilizatori sa se inregistreze, iar astfel au mai muli clienti.

Conditiile de acordare difera de la o agentie de pariuri la alta, la fel si tipul bonusului. Iata care sunt cele mai intalnite bonusuri la pariuri sportive online:

Bonus de inregistrare
Cel mai des intalnit bonus la pariuri sportive este cel pentru inregistrare. Acesta este oferit, asa cum spuneam anterior, pentru a atrage noi utilizatori.

Bonusul de inregistrare se activeaza fie imediat dupa inregistrare, fie dupa efectuarea primei depunere.

In mod obisnuit, acest bonus reprezinta un procent din depunere. Cel mai adesea, bonusul este de 50% sau chiar 100% din valoarea depunerii.

Este insa important sa citesti conditiile de acordare inainte de a accepta bonusul, pentru a sti clar ca te poti folosi de el.

Pariuri gratis
Se intampla deseori ca agentiile de pariuri sa ofere pariuri gratis. De regula, acest lucru se intampla atunci cand in lumea sporturilor au loc evenimente importante, asa cum este o finala de Champions League, de exemplu.

Pariul gratuit poate fi plasat imediat dupa acordare iar in cazul in care pariul este castigator, vei putea face orice doresti cu castigurile, nefiind impuse conditii de rulaj. Totusi, doar castigurile vor ajunge in contul tau nu si miza pariului gratuit.

Pariuri pentru depunere
Asa cum casele de pariuri obisnuiesc sa incurajeze inregistrarea pe site-ul lor, la fel fac si pentru a incuraja depunerile.

Indiferent ca este vorba despre prima depunere sau nu, adesea poti opta sa primesti bonus un procent din suma depusa. Nu de putine ori se intampla ca acest procent sa fie foarte generos, iar astfel suma depusa va fi dublata sau vei primi chiar mai mult decat atat.

Atentie insa! In mod obisnuit, aceste bonusuri includ conditii de rulaj destul de dificil de indeplinit, asa ca trebuie sa fii atent ce bonusuri accepti. Citeste termenii si conditiile mai intai, iar mai apoi iti va fi mai usor sa te decizi daca un bonus este potrivit pentru tine sau nu.

Bonus fara depunere
Acest bonus se aseamana destul de mult cu cel pentru inregistrare. Asta deoarece necesita doar crearea unui cont la casa de pariuri care acorda bonusul, fara a-ti mai cere sa efectuezi o depunere.

Cu toate acestea, este un bonus putin diferit deoarece bonusul pentru inregistrare necesita adesea o depunere.

Pentru a beneficia de bonus fara depunere, tot ce trebuie să faci este sa creezi un cont nou iar mai apoi sa urmezi procedura de verificare a contului. Este poate cel mai indragit tip de bonus, iar asta din simplul motiv ca pariorii nu sunt obligati sa faca o plata pentru a fi recompensati cu bonusul dorit.

Sunt greu de gasit, deoarece casele de pariuri ofera doar ocazional astfel de bonusuri, asa ca atunci cand beneficiezi de un astfel de bonus, trebuie sa il accepti fara a sta prea mult pe ganduri deoarece nu ai nimic de pierdut ba chiar poti obtine profit fara a face vreo investitie.

Acestea sunt cateva dintre cele mai importante bonusuri oferite de catre agentiile de pariuri online din Romania si nu numai. Este foarte probabil sa mai intalnesti si alte tipuri de bonusuri, casele de pariuri fiind foarte creative atunci cand organizeaza promotii.

Cu toate acestea, bonusurile de mai sus sunt intalnite in politica de marketing a celor mai multe dintre casele de pariuri online, asa ca de aceea am decis sa ne rezumam doar la ele.

Care sunt bonusurile pe care tu le preferi?

Vizualizări: 447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: