Andrei Ivan, accidentat la primul amical al Universității Craiova

Primul meci amical al oltenilor de la Universitatea Craiova în Bulgaria a adus și prima accidentare. Andrei Ivan a părăsit terenul încă din prima repriză acesta solicitând schimbarea pentru că acuza dureri la picior.

Meciul amical susținut de olteni în weekend a fost unul nefast pentru Andrei Ivan care a ieşit de pe teren în minutul 20 al partidei cu Botev Plovdiv, solicitând schimbarea, după ce a acuzat dureri la picior.

Antrenorul Eugen Neagoe a recunoscut că au existat probleme cu Ivan dar speră că nu e vorba de o accidentare gravă.

„Sper să fie OK totul cu Andrei Ivan, să nu fie probleme cu el, pentru că a simţit ceva la picior. A fost primul joc după o perioadă destul de încărcată, dar băieţii au făcut efort, au fost serioşi, au respectat tot ce am vorbit şi ce am făcut la antrenament de dimineaţă. Miercuri vom avea un nou joc, cu o echipă bună şi sper să fie mai reuşit jocul decât cel de azi. Trebuie să facem programul pe care ni l-am propus”, a declarat Eugen Neagoe după meci.

Universitatea Craiova a disputat primul meci amical din acest stagiu, contra formaţiei bulgare Botev Plovdiv, locul 10 în campionatul trecut al primei ligi din țara vecină și s-a impus cu scorul de 2-0.

Următorul adversar al Universităţii Craiova în stagiul de pregătire din Bulgaria va fi formaţia FC Drita, ocupanta locului 2 în ediţia trecută a campionatului din Kosovo. Partida va avea loc miercuri, de la ora 18.00.

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: