AJF Gorj a felicitat campioana Gorjului pentru promovare

CSO Turceni a fost felicitată de conducerea AJF Gorj pentru promovare în Liga 3, gorjenii revenind astfel după mai mulți ani în eșalonul al treilea al fotbalului românesc. Conducerea AJF Gorj a transmis felicitări campionilor cu ocazia câștigării barajului de promovare.

CSO Turceni va juca din toamnă în Liga 3 după ce a reușit promovarea în  Liga 3, câștigând primul meci de baraj și remizând în cel de-al doilea.

Gorjenii s-au impus pe teren propriu din meciul tur, scor 1-0 cu campioana din Caraș Severin, ACS Slatina Timiș iar în returul programat sâmbătă au încheiat jocul la egalitate, scor 1-1.

, meciul fiind unul spectaculos. Oaspeții de la Turceni au ratat și o lovitură de la 11 metri în ultimele minute de joc.

 „CSO Turceni a promovat în Liga 3! După ce au învins în tur cu 1-0, gorjenii au terminat la egalitate, scor 1-1, în deplasarea din Caraș Severin, unde au întâlnit pe ACS Slatina Timiș! Felicitări tuturor celor care au contribuit la acest frumos succes al fotbalului gorjean și multă baftă în liga 3!”, le-a transmis oficial AJF Gorj campionilor gorjeni care vor reprezenta de acum fotbalul gorjean la Liga 3, alături de Gilortul Cărbunești.

Cele 41 de județe și Bucureștiul au fost repartizate în șapte regiuni a câte șase echipe fiecare, regiuni deja cunoscute și folosite și în edițiile trecute.  

Nici în acest an nu s-au disputat toate cele 21 de baraje. Dacă în vara trecută au avut loc doar 19, de această dată au avut loc 20.

Reprezentanta județului Neamț, Victoria Horia, nu a îndeplinit criteriile de participare, fiindcă nu a avut Certificat de Identitate Sportivă (CIS), astfel că adversara pe care ar fi trebuit să o întâlnească, Viitorul Curița, campioana județului Bacău, a promovat la ”masa verde” în Liga 3.

Vizualizări: 654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: