Dragoș Militaru a preluat o fostă echipă de Liga 1, cu obiectiv de promovare!

Antrenorul gorjean Dragoș Militaru și-a găsit echipă cu care sp luote pentru promovarea în Liga 1. După ce nu s-a considerat pregătit să facă pasul la prima ligă, Dragoș Militaru a ales să lupte la promovare cu Chindia Târgoviște.

Gorjeanul Militaru a fost numit antrenor principal al echipei Chindia Târgoviște unde a susținut o conferință de presă.

Dragoș Militaru a spus că va încerca să formeze o echipă care să se lupte pentru calificarea în play-off, chiar dacă formația din Târgoviște a rămas fără foarte mulți jucători după retrogradare, iar multe echipe din Liga 2 se pregătesc să reia antrenamentele.

Militaru, un antrenor tânăr, de 33 de ani, e entuziasmat de noul proiect început, după ce a făcut adevărate ”minuni” la Unirea Dej. Le-a mulțumit, la conferința de presă, celor care au ales să meargă pe mâna lui și e încântat de condițiile găsite la Chindia Târgoviște.

Deocamdată, Chindia nu are un lot clar cu care va ataca revenirea în Liga 1 a României din primul sezon, dar este de așteptat ca, în zilele următoare, să fie anunțate mutări importante, de jucători cu experiență, dar și numeroase.

”Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și în ce pot să fac. Nu cred că este cel mai bun moment din ultimii patru ani pentru echipă, știu asta, toți știm, dar cred că în viața oricărei echipe există și momente de genul. Nu vreau să se gândească lumea la ce a fost în trecut, ci la ce o să fie de acum înainte, pentru asta am fost adus.

E un mediu în care pot să îmi exprim ideile pe care le am, să continui munca pe care am făcut-o în ultimii trei-patru ani de zile foarte bine. Am ales să vin aici pentru că e un obiectiv și mereu mi-am dorit lucruri mărețe. Asta am vrut oriunde am fost, în special în ultimii ani. Am fost la o echipă nu foarte cunoscută, dar unde am încercat să am un anumit standard, anumite pretenții de la mine și de la echipă.

(N.r. – Întrebat de diferențele financiare și de infrastructură dintre Unirea Dej și Chindia Târgoviște) Partea financiară nu a contat pentru mine (n.r. – în momentul în care a ales Chindia), nu am vrut să o pun pe primul plan. Orice discuție a fost despre ce pot să ofer la antrenamente și ce pot să le cer jucătorilor. Sunt condiții mult mai bune aici decât la Dej, condiții de Liga 1, acest stadion e nou și e unul dintre cele mai frumoase.

Toată lumea știe că la Dej a fost un buget mic, dar câțiva jucători din echipă au ajuns la Liga 1. Asta înseamnă că am muncit bine”, a afirmat Dragoș Militaru la conferința de presă.

Militaru a fost desemnat în ultimul sezon ca fiind cel mai bun antrenor din Liga 2, fostul antrenor de la Pandurii fiind dorit, se pare, și de ACS Viitorul Târgu Jiu în această pauză competițională.

Vizualizări: 954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: