Luptătorii de la CSM, la Campionatul Naţional de Lupte pe Plajă

Luptătorii juniori de la CSM Târgu Jiu au plecat spre Costinești pentru Finala Campionatului Național Individual de Lupte pe Plajă Juniori 4 și U15. Competiția, organizată pe plaja de la Obelisc, se va desfășura în această săptămână.

La startul evenimentului sportiv de la malul mării se vor alinia sute de sportivi legitimaţi la cluburi din întreaga ţară, iar printre cei care se luptă pentru medalii se numără și luptătorii pregătiți de Mădălin Gorjanu. CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de 3 luptători la diferite categorii de vârstă și greutate: Amelian Istrătescu, Yanis Peciuc și Nicolae Curcă.

”Sper să ne descurcăm bine, spre foarte bine, și să venim acasă cu rezultate notabile! Am încredere în acești copii”, a declarat înainte de plecarea spre Costinești, antrenorul Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu, pentru site-ul oficial al clubului.

Yanis Peciuc va intra în competiție la juniori U13, dar și la U15, la categoria 44 de Kg. Nicoale Curcă va intra în concurs la juniori U13, la categoria 60 de Kg. La categoria de vârstă U15, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat și de Amelian Istrătescu, la categoria 75 de Kg.

Dacă Yanis Peciuc și Nicolae Curcă sunt deja familiarizați cu luptele pe plajă, Amelian Istrătescu care se află la debutul într-o astfel de competiție. După antrenamentele la intensitate maximă, Mădălin Gorjanu, antrenorul tinerilor luptători de la CSM Târgu Jiu, are încredere în elevii săi că vor face un turneu cât mai bun și speră ca băieții săi să intre în lupta pentru medalii.

Vizualizări: 279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: