CSO Turceni joacă meciul promovării în Liga 3

Gorjul ar putea avea șansa de a avea încă o echipă în Liga 3 dacă CSO Turceni trece de ACS Slatina Timiș în meciul retur al barajului de promovare. Manșa retur a meciurilor de baraj pentru promovarea în noul sezon de Liga 3, ediția 2023-2024, are loc, sâmbătă, 24 iunie 2023, de la ora 17:30.

Cele 41 de județe și Bucureștiul au fost repartizate în șapte regiuni a câte șase echipe fiecare, regiuni deja cunoscute și folosite și în edițiile trecute. În data de 2 februarie 2023, FRF a tras la sorți și a stabilit cele trei dueluri din fiecare regiune, 21 în total, iar manșa tur a acestor jocuri a avut loc sâmbăta trecută. În Liga 3, sezonul 2023-2024, vor promova cele 21 de câștigătoare ale jocurilor de baraj.

După ce a câștigat manșa tur a barajului cu ACS Slatina Timiș, campioana din Gorj s-a deplasat în acest weekend pe terenul adversarului, însoțită și de o numeroasă galerie. Practic gorjenii sunt la doar 90 de minute de promovarea în Liga 3, având nevoie doar să nu piardă în meciul cu ACS Slatina Timiș.

Meciul se va juca pe un teren mai îngust decât la Turceni, dar Viorel Cojocaru crede că jucătorii săi se vor putea adapta și la această suprafață de joc.

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: