Care va fi primul adversar al Universităţii Craiova în stagiul din Bulgaria!

Universitatea Craiova se află în cantoament în Bulgaria, în staţiunea Bansko, unde va pregăti următorul sezon. În cadrul stagiului de pregătire din ţara vecină, oltenii vor disputa şi câteva meciuri amicale, cu adversari care se află în zonă.

Primul oponent al alb-albaştrilor în cadrul stagiului de pregătire de la Bansko este formaţia bulgară Botev Plovdiv. Partida va avea loc duminică, 25 iunie, de la ora 18.00, în cadrul complexului „Evima”, unde se pregătesc bulgarii iar pentru ambele formaţii este primul amical al verii.

Înfiinţată în 1912, Botev Plovdiv are un lot cotat la aproape 10 milioane de euro şi este antrenată, din vara aceasta, de fostul jucător al lui FC Vaslui, din perioada 2008-2011, Stanislav Ghencev, care îl are ca secund pe Jivko Milanov, un alt fost jucător la echipa deţinută de Adrian Porumboiu. În sezonul precedent, „canarii” au terminat campionatul pe locul 10.

La Botev evoluează portarul Hankic, ex-FC Botoşani, iar în lot se află mai mulţi jucători africani, cel mai bine cotat fiind atacantul Antoine Baroan, un francez de origine ivoriană, evaluat la 1,5 milioane de euro, care în stagiunea trecută a marcat 14 goluri şi a oferit 9 assist-uri.

Vizualizări: 1,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: