Mihai Rotaru, dispus să vândă vedeta echipei Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova ia în calcul o despărțire de Andrei Ivan în această vară. Patronul Universității Craiova ia în calcul o despărțire de Andrei Ivan în această vară, în cazul unei oferte peste cota de piață a atacantului, cifrată acum la 2,5 milioane de euro.

Universitatea Craiova se află la Bansko, în Bulgaria, în cantonament, iar acesta ar putea fi pentru Andrei Ivan ultimul stagiu pe care-l bifează cu alb-albaștrii. Din informațiile Gazetei Sporturilor, patronul Mihai Rotaru ar intenționa să-l vândă din nou, dacă va apărea o ofertă tentantă pe numele său!

Prima oară, în iulie 2017, a făcut o adevărată afacere cu transferul jucătorului atunci în vârstă de 21 de ani la FK Krasnodar, încasând 3 milioane de euro.

În iarnă, Craiovei i s-au oferit 2 milioane de euro pentru Ivan, dar Rotaru i-a refuzat. Pe de-o parte, fiindcă vrea o sumă peste cota de piață a atacantului, cifrată acum la 2,5 milioane de euro pe transfermarkt.de dar și pentru că, lipsind echipa de unul dintre lideri, punea în pericol obiectivele clubului.

Situația s-a schimbat. Universitatea l-a adus pe postul său, aripă stânga, pe Alexandru Mitriță. Iar Andrei Ivan, cu 17 goluri și 4 assist-uri în competițiile stagiunii trecute, îi oferă lui Rotaru argumente mai solide în cazul unor eventuale negocieri.

Vizualizări: 9,303

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: