Naționala de tineret a României, învinsă de Ucraina după un autogol!

Echipa naţională U21 a României a pierdut sâmbătă, la Bucureşti, scor 0-1, meciul din grupa B cu echipa naţională U21 a Ucrainei. După un joc mai degrabă modest, tricolorii au pierdut prin autogolul din minutul 89 al lui Dican.

Naționala de tineret a pierdut sâmbătă, meciul cu Ucraina, scor 0-1, după ce au fost învinşi şi de Spania, scor 0-3 şi sunt practic eliminaţi din competiţie înaintea disputării ultimului meci din grupă.

Săndoi a încercat să găsească explicaţiile celor două înfrângeri cu Spania şi Ucraina, de pe Stadionul Steaua.

După autogolul semnat de Victor Dican în minutul 89, suporterii români şi-au pierdut răbdarea şi au început să scandeze „Demisia!”, mesaj adresat selecţionerului Săndoi.

„Am întâlnit până acum cei mai buni doi adversari din grupă. Azi, jocul a avut câteva momente-cheie. Dacă în primele momente ale jocului marcam, din oportunităţile pe care le-am avut, s-ar fi schimbat datele problemei.

Îmi pare rău că n-avem niciun pic de şansă. Am luat iar gol în minutul 90, dintr-o deviere. Ca posesie, Ucraina a fost peste noi, a avut ocaziile mai clare, dar şi noi am avut ocazii în momente-cheie, numai că mingea n-a intrat în poartă. E dureros.

Suntem în creştere ca nivel de joc. Acum, înţelegem ce înseamnă acest nivel. Noi nici n-am fost pregătiţi, neavând o campania de calificare şi jucând doar partide amicale. Primul joc a fost şi cu Spania... Toate s-au derulat incredibil, doar împotriva noastră! Au fost şi accidentări, absenţe... Ăsta e fotbalul câteodată”, a declarat Săndoi la TVR.

Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: