Universitatea Craiova s-a impus în primul amical din Bulgaria

Universitatea Craiova a încheiat prima săptămână de pregătire din Bulgaria cu un meci amical. Oltenii se pregătesc în staţiunea Bansko, acolo unde s-a jucat și primul meci amical al echipei lui Eugen Neagoe.

Universitatea Craiova a disputat primul meci amical din acest stagiu, contra formaţiei bulgare Botev Plovdiv, locul 10 în campionatul trecut al primei ligi din țara vecină.

Echipa pregătită de Eugen Neagoe s-a impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Alexandru Creţu (4) şi Florin Gaşpar (75).

Tehnicianul oltenilor s-a declarat mulțumit de joc dar nu și de consistența lotului, pentru că lipsesc mulți jucători. „A fost un antrenament reuşit până la urmă, deşi jocul, ţinând cont că a fost primul amical, era logic că nu va fi unul aşa cum ne dorim. Mă rog, ne lipsesc şi şapte jucători dintre cei mai importanţi, azi au jucat mulţi copii, mulţi jucători tineri. Mă bucur că nu s-a accidentat nimeni şi mă bucur foarte mult că a revenit Nicuşor Bancu, după foarte multe zile lungi atât pentru noi, cât şi pentru el. Mă bucur şi pentru revenirea lui Mitriţă”, a spus Neagoe după acest prim amical.

Următorul adversar al Universităţii Craiova în stagiul din Bulgaria va fi formaţia FC Drita, ocupanta locului 2 în ediţia trecută a campionatului din Kosovo. Partida va avea loc miercuri, de la ora 18.00.

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: