Gorjeanul Mihnea Vlaicu, convocat la lotul național pentru Europenele U 18

Baschetbalistul junior gorjean, Mihnea Vlaicu, a fost din nou convocat la Lotul Național al României. Deși este mai mic cu un an decât această generație alături de care evoluează la națională, Mihnea Vlaicu a fost selectat în lotul lărgit al Nationalei României de Baschet U18.

 Naționala de juniori a început deja pregătirile pentru Europenele U18 de la Matosinhos, din Portugalia, lotul antrenându-se o perioadă la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

„Componentii nationalei masculine de juniori mari a Romaniei au intrat in febra pregatirilor pentru FIBA U18 European Championship, Division B, intreceri care vor avea loc in localitatea portugheza Matosinhos, in perioada 21-30 iulie, si aduna la start 22 de reprezentative de pe Batranul Continent. Romania va fi condusa de un staff tehnic coordonat de antrenorul principal Ciprian Enache si va juca in Grupa C, alaturi de Estonia, Ucraina, Tarile de Jos, Irlanda si Kosovo”, a anunțat federația de baschet care precizează că lotul de juniori al Romaniei s-a reunit în data de 22 iunie pentru tradiționala vizita medicală, urmată de primele antrenamente de pregătire care au avut loc în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Din datat de 6 iulie, juniorii tricolori vor pleca spre Portugalia, pentru a evolua in cadrul unui turneu amical organizat de gazda Campionatului European iar pană la debutul competițional se vor antrena pe meleaguri lusitane.

Componența lotului lărgit U18:

Tudor ȘOMĂCESCU

Sasha SON

Roland STANCIU

Calin NIȚĂ

Raducu BLAGA

Lorenzo DIACONESCU

Vladimir SPARLAC

Andrei OINARU

Mihnea VLAICU

David FINTINA

Akos SZENTKUTI

Bogdan BADITESCU

Bogdan ALEXANDRU

Galerie foto


Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: