Concurs de proiecte. Se caută manager la teatru

Administrația locală din Târgu Jiu a lansat un concurs de proiecte de management pentru Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. Cei care corespund criteriilor de participare pot depune candidaturile până în data de 2 august.

Postul de manager al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu s-a vacantat după ce, la finele lunii mai, Consiliul Local Târgu Jiu a decis demiterea lui Marian Negrescu din fruntea instituţiei, după ce acesta a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate. Actorul Cosmin Brehuță a fost desemnat să asigure interimatul.

Candidații trebuie să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă în domeniul fundamental - științe umaniste și arte, ramura de știință - arte, domeniile de licență: arte vizuale, teatru și artele spectacolului, cinematografie, media sau muzică. Mai trebuie să aibă și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de minimum 5 ani. Candidații trebuie să prezinte un proiect de management pe o durată de 5 ani. Data limită de depunere a candidaturilor și proiectelor de management este 2 august. Prima etapă, cea de analizare a proiectelor de management, va avea loc în data de 9 august, urmând ca în 11 august candidații să-și susțină proiectele. Rezultatul final al concursului va fi comunicat pe 23 august. Comisia de concurs va fi formată din doi consilieri locali, dar și din specialiști. „Pentru completarea comisiei, am trimis adrese către teatre naționale din țară, către Universitatea de Teatru și Film de la București și către cea de la Cluj Napoca, să trimită un reprezentant în această comisie. Am zis să nu fie de pe plan local, să nu existe discuții. Așteptăm să ne răspundă”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

Vizualizări: 1,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: