Strâng bani pentru familia tânărului motociclist

Comunitatea gorjeană s-a mobilizat pe rețelele de socializare pentru a sprijini familia lui Paul, tânărul de doar 18 ani, care și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier produs marți seara pe strada Victoriei din Târgu Jiu.

După ce a fost grav rănit în accident, Paul a fost transportat de urgență la spital, însă, din păcate, medicii nu au mai reușit să-i salveze viața. Tragedia a zguduit întreaga comunitate, iar cunoscuții săi au inițiat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia îndurerată să facă față acestei pierderi devastatoare.

”Fac un apel umanitar pentru familia lui Melinte Paul Gabriel, un suflet nevinovat care s-a stins pera devreme. Orice sumă ajută”; ”Fostul meu coleg de clasă, Paul Melinte, a decedat într-un accident de motor. Voiam doar să vă spun, cei care doriți, o sumă oricât de mică ar putea ajuta familia”, ”Să ajutăm familia acestui suflet nevinovat. Fiecare cât putem”, sunt doar câteva din mesajele publicate.

Cei care doresc să contribuie financiar la susținerea părinților lui Paul, o pot contacta pe mama acestuia, Copil Alina.

Galerie foto


Vizualizări: 1,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: