Pompierii gorjeni, misiune de succes în județul Galați. Se întorc acasă!

Cei 52 de pompieri din județul Gorj au încheiat cu succes misiunea de intervenție în județul Galați, o zonă grav afectată de inundații în ultimele săptămâni. Aceștia au participat la o mobilizare de amploare, desfășurată pe parcursul a patru zile, având ca scop sprijinirea comunităților locale afectate de calamitate.

Pe durata acestei misiuni, pompierii gorjeni au efectuat o serie de activități esențiale pentru gestionarea situației critice. Printre misiunile realizate se numără evacuarea mâlului din locuințe, curți și subsoluri, curățarea drumurilor locale de aluviunile aduse de ape și evacuarea bunurilor cetățenilor. 

Eforturile lor au fost parte dintr-o mobilizare exemplară a salvatorilor din întreaga țară, care au acționat în solidaritate pentru a ajuta comunitățile afectate.

”O mobilizare exemplară a pompierilor din toată țară ale căror eforturi continuă până când efectele negative ale inundațiilor vor fi îndepărtate”, transmite ISU Gorj.

În weekend a fost cod roșu de inundații în județul Galați. Sute de familii au fost evacuate din zonele aflate sub incidența avertizării.

Vizualizări: 274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: