Gorjenii sar în ajutorul românilor afectați de inundații

Târgujienii nu au rămas indiferenți în fața dramei pe care o trăiesc sinistrații din zonele afectate de inundații. Astfel, pentru a doua oară, locuitorii din municipiul Târgu Jiu, dar și din alte colțuri ale județului, se mobilizează pentru a trimite ajutoare oamenilor care au rămas sub cerul liber. 

Pe o pagină de Facebook folosită de mamele din județul Gorj a fost lansat un mesaj în acest sens. O târgujiancă a precizat faptul că, la o biserică din municipiu, au început să se strângă ajutoare pentru sinistrați.

„La biserica Sf. Nifon se strâng bani, lenjerii, pături și pilote pentru oamenii afectați de inundații. Poate vreți și dumneavoastră să acordați ajutor”, se precizează în mesajul postat.

Târgujienii nu se află la primul astfel de gest. Zilele trecute, un convoi cu ajutoare a plecat spre județul Galați. Atunci, sprijinul a venit din partea Colegiului Tehnic “Ion Mincu” din Târgu Jiu, a cărui conducere s-a mobilizat și a strâns cele necesare pentru a veni în sprijinul oamenilor din zonele afectate de inundații.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: