Campionul Florin Enache s-a întors acasă, în Gorj

Cu medalia de aur și la volanul unui bolid pe care l-a primit drept cadou de la Ion Țiriac! Așa și-a făcut apariția, pe străzile comunei gorjene Aninoasa, campionul olimpic Florin Enache. Pe 14 decembrie, Pandurul va organiza prima conferința sub marca ziarului, iar invitat va fi campionul Florin Enache.

Spre dezamăgirea unei vecine care l-a întâlnit, sportivul nu a fost întâmpinat de niciun reprezentant al administrației locale.

Florin Enache s-a remarcat prin rezultatul fabulos pe care l-a obținut la Jocurile Olimpice de la Paris, în acest an. Alături de Andrei Cornea, el a obținut medalia de aur la proba de dublu vâsle. 

Enache a copilărit în comuna Aninoasa până la vârsta de 14 ani, când a fost selectat pentru canotaj de antrenoarea Elvira Văsuț Alecu, de la CSȘ Bega Timișoara. Patru ani mai târziu, talentul său l-a propulsat în lotul național al României. De atunci, „băiatul de aur” al județului Gorj continuă să ducă numele țării noastre pe podiumurile înalte ale competițiilor sportive. 

Vizualizări: 1,443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: