Fostă elevă a CNTV, premiată în București

Elevii gorjeni continuă să facă performanță chiar și după ce părăsesc unitățile școlare din județul nostru. Este și cazul unei foste „eleve de 10” a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. După patru ani în care a excelat la învățătură, ea a reușit să se claseze pe primul loc la concursul de admitere la Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predarea în limbi străine, din cadrul Academiei de Studii Economice din București. 

Pentru reușita ei, Irina Roibu a fost premiată de reprezentanții instituției de învățământ superior. Felicitări a primit și din partea foștilor ei dascăli. Pe pagina de Facebook a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost postat un mesaj emoționant despre tânăra admisă la Academiei de Studii Economice.

„Despre elevii care îți umplu inima de bucurie nemărginită și te învață să te redescoperi, să crezi că misiunea ta ca profesor este încă cea mai nobilă din lume...

Despre elevii care devin parte din viața școlii pentru totdeauna și care dau valoare unei întregi comunități...

Despre elevii care lasă urme și dau nume unei generații...

Astăzi, la deschiderea anului universitar, la Academia de Studii Economice din București, Irina Roibu, absolventa de 10 a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” a fost premiată, pentru că, așa cum ne-a învățat mereu, a fost prima și la concursul de admitere la Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predarea în limbi străine”, au transmis reprezentanții Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Alaturi de tânără a fost prezentă și Cristina Goanță, directoarea Colegiului Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: