Petreceri pentru vârstnici în tot județul

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită anual pe 1 octombrie, astfel că mai mulți primari au organizat în aceste zile petreceri pentru cei trecuți de a doua tinerețe.

Pensionarii din comuna Bumbești-Pițic vor fi sărbătoriți astăzi, 1 octombrie 2024, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Autoritățile locale pregătesc un eveniment special în cinstea seniorilor, care va avea loc la „Centrul de zi pentru persoane vârstnice” din satul Poienari, începând cu ora 12:00.

În cadrul festivităților, cuplurile care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsnicie, sărbătorind astfel „Nunta de Aur”, vor fi premiate într-un moment special dedicat lor. Evenimentul va fi marcat de muzică, gustări tradiționale și cadouri.

„Ca și anul trecut, nici localitatea noastră nu va face excepție. De aceea, vă lansăm călduroasa invitație, tuturor acelora dintre dumneavoastră care ați împlinit vârsta de 65 de ani sau peste,”, au transmis autoritățile locale.

La Târgu Jiu, 3.000 de pensionari au început petrecerea mai devreme și au ieșit la evenimentele organizate în oraș.

Prinși în horă, ori la sârbă, vârstnicii din Târgu Jiu au uitat pentru o seară de probleme și s-au distrat de ziua lor. Petrecerile s-au organizat în mai multe locuri din oraș și s-au încheiat aproape de miezul nopții. 

Ziua Vârstnicilor a fost sărbătorită ieri cu fast și în noua sală de sport din comuna Fărcășești, unde au fost sute de persoane.

Petrecere mare va fi astăzi și la Lelești. "Primăria comunei Lelesti și Consiliul Local vă invită, cu drag, pe 1 octombrie, ora 13, la petrecerea organizată, în onoarea dumneavoastră, stimați locuitori ai comunei, ajunși la vârsta frumoasă a maturității depline! Atmosfera va fi înveselită de vioara fermecată a maestrului Vasile Tapotă-Lataretu. Transportul este și el asigurat din stațiile de microbuz sau de oriunde se află grupuri de cetățeni", anunță primarul din Lelești.

Ansamblul Folcloric "Nedeia" va cânta tot astăzi pentru pensionarii din Novaci. S-au înscris 250 de persoane și evenimentul, denumit simbolic "Vârsta este doar un număr", va avea loc la Restaurantul Helen Cafè din Novaci.

Vizualizări: 685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: