Sindicatele din Turceni așteaptă răspunsul manageruluI Plaveti. Ce au cerut!

Liderul de sindicat din Turceni, Eugen Iovan, a trimis o adresă conducerii CE Oltenia prin care solicită angajarea a 100 de persoane la termocentrală. El spune că personalul este subdimensionat și că o persoană face munca a trei oameni. Turceniul a rămas cu 600 de angajați. 


Termocentrala Turceni, parte a Complexului Energetic Oltenia, are nevoie de noi angajări pentru a răspunde cerințelor tot mai mari în sectoarele cheie ale unității. Eugen Iovan, liderul de sindicat al Termocentralei Turceni, a declarat că analiza șefilor de secție a arătat o nevoie de 102 persoane. Au transmis solicitarea managerului Dan Iulius Plaveti.

"Noi ne gândeam să mai facem ceva angajări, că e nevoie la PRAM, la electric, în zona de chimic, pe zona de reparații. Deci mai e nevoie de personal. Vom vedea. Avem o adresă care am făcut-o către conducerea complexului să vedem ce decizie se va lua. Cam de vreo 100 de locuri de muncă ar fi nevoie, 102 din ce a ieșit din analiza făcută de șefii de secție", a declarat Eugen Iovan.

Anunțul vine în contextul în care Termocentrala Turceni a înregistrat o reducere semnificativă a personalului în ultimul an, de la 1.100 de angajați la 600. Eugen Iovan a precizat că nu au primit încă răspuns la adresa trimisă către conducerea complexului.

Vizualizări: 1,429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: