Sindicalist: Avem personal pentru o jumătate de grup energetic

 Liderul de sindicat, Eugen Iovan, atrage atenția asupra situației critice: 'Muncim cu un grup, dar avem personal pentru jumătate, a spus el. 


Liderul de sindicat a subliniat, într-un interviu la Radio Infinit, că angajații lucrează acum cu un efort suplimentar și cu o presiune crescută, dat fiind că sarcinile care în trecut erau împărțite între mai mulți oameni sunt acum asumate de un număr mult mai mic.

În contextul actual, sindicatul solicită o analiză atentă a situației, luând în considerare măsuri urgente pentru a restabili echilibrul în ceea ce privește personalul și a asigura o funcționare corespunzătoare a termocentralei Turceni.

”Funcționăm cu un grup, dar avem personal pentru o jumătate de grup. Nu s-au dat concediile, s-a apelat la la pensionari, asta e situația. La începutul anului trecut eram 1.100 de oameni, acum sunt 600. Deocamdată zicem că facem față. Să vedem ce va fi în perioada următoare. Acum muncesc mai mult ca în anii trecuți și riscul e mai mare, că ce făceau trei trebuie să facă unul singur”, a declarat Eugen Iovan, lider de sindicat de la Termocentrala Turceni din cadrul CE Oltenia.

Vizualizări: 1,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: