Sindicaliștii din CE Oltenia, în grupul de lucru. Burduja: Nu e nevoie doar de un pansament

Sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia vor lua parte din grupul de lucru anunțat de ministrul Energiei. Sebastian Burduja a anunțat că va face acest grup de lucru în scopul identificării soluțiilor și colectării datelor cu ajutorul cărora va fi conceput planul de restructurare și calendarul de implementare a măsurilor necesare pentru modernizarea companiei. 

Prima ședință de lucru este programată săptămâna viitoare.

Ce spun liderii de sindicat? Rolul lor va fi mai mult de supraveghere. ”Rolul nostru va fi mai mult unul de supraveghere. Am solicitat să nu fie numiți de la minister în grupul de lucru acei adversari ai Complexului Energetic Oltenia”, a spus Gabriel Căldarușe, liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia, într-o emisiune la Radio Infinit.

“Nu e nevoie doar de un pansament, e nevoie de reinventarea acestei companii de tradiție. Am văzut la fața locului condițiile de lucru, dar și potențialul CEO: profesioniști adevărați, oameni muncitori, cu dragoste de România. Politica nu are ce căuta în acest proiect. E nevoie de toată lumea pentru a reuși împreună", a precizat ministrul Energiei.

Vizualizări: 1,584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: